Indhold

Indholdet er informationen på den enkelte side. Som beskrevet tidligere, skal du vælge, hvilken template du vil bruge, for hver enkelt side på din hjemmeside. Når du tilføjer indhold til en side, bliver indholdet automatisk placeret i pladsholderen på den template, der er valgt for siden.

En template kan definere en eller flere indholdsområder eller indholdsblokke. Hvis du vil tilføje flere indholdsblokke til din template, brug { content block = 'block name'}. Denne blok vil derefter blive vist som tekst område, når du redigerer eller tilføjer en side, der bruger denne template.

Du kan lave et indholdsblok med kun én linje, i stedet for et fuldt tekst område, ved hjælp af parameteren oneline = true. Det vil sige, den fulde tag er: {content block='block name' oneline=true}. Læs om flere parametre i hjælpen til Content tag i CMSMS Admin, under Udvidelser »Tags.

Indholdstyper

Der er i øjeblikket 6 indholdstyper i versionen 2.1.5 "High Rock". Disse indholdstyper afgøre, hvilken type indhold for hvert menupunkt.

Indhold
Fejlside
Link
Internt sidelink
Sektionsoverskrift
Adskillelse

Indhold indholdstypen er simpelthen en almindelig side. Normalt er det den enesteindholdtype, du vil bruge. Det er, hvad denne side, du læser er. Her kan du sætte ethvert indhold, som du ville sætte på en almindelig side. Layoutet af denne type af sider styres af templates. For hver indholdsside du opretter, skal du tilføje titlen, menuen tekst, vælge, om siden kommer til at have en forælder, og vælg en template for den. Hvis du logger som admin og ændre templaten på denne side, vil du se præcis, hvordan det fungerer.

Error Page indholdstypen er en side du angiver for "404 side ikke fundet" fejl, hvor du kan tilføje det indhold, der viser, når der opstår en 404 fejl. Du kan vælge den template som siden bruger. Siden har ingen forælder, fordi den ikke er en del af menuen.

Link indholdstypen er lige, hvad det lyder som - et link til en anden ekstern side, og du kan tilføje en titel, menu tekst,vælge, om det kommer til at have en forælder og andre muligheder som Indhold har. Et Link vises i menuen efter de samme hierarki regler som Indhold

Internt sidelink indholdstypen er også lige hvad det lyder som - et link til en anden intern side. Et Internt sidelink vises også i menuen efter de samme hierarki regler som Indhold, og du kan tilføje titel, menu tekst, vælge, om det kommer til at have en forælder og andre muligheder som Indhold har.

Sektionsoverskrift indholdstypen bruges til at bryde op menuer i grupperinger (sektioner). En afsnitsoverskrift ikke har en tilknyttet side, men kan bruges til at gruppere en gruppe sider under sig. Den er bare en lille smule tekst til at fortælle, hvad de næste par links handler om.

Adskillelse indholdstypen er lige, hvad det lyder som - en adskillelse, der vises på menuerne. Denne type følger hierarkiet sat i siderne på hjemmesiden.

Forrige side: Sider og navigation Næste side: Udvidelser