MicroTiny

MicroTiny er en såkaldt WYSIWYG editor til redigering af sider. WYSIWYG står for What You See Is What You Get (hvad du ser er hvad du får). Det minder om et tekstbehandlingsprogram, hvor du kan vælge en formatering for indholdet og se, hvordan det kommer til at se ud på hjemmesiden.

Blandt mulige WYSIWYG editors har CMS Made Simple valgt at bruge MicroTiny, som er en strippet version af TinyMCE. TinyMCE er blandt de mest udviklede WYSIWYG editorer, med regelmæssige opdateringer, en stor brugergruppe og mulighed for brugerdefinerede funktioner.

Det er generelt vanskeligt at skabe en cross-browser online editor, der virker i alle forskellige slags miljøer. Så hvis du er fortrolig med HTML, kan du vælge 'ingen' WYSIWYG editor i Mine indstillinger > Min konto > Brugerindstillinger i Administrationen. Det giver dig mere kontrol over den kode, der vil være på siden.

Du kan også vælge at installere TinyMCE modulet, som er en anden version af TinyMCE med flere features. Det kan downloades under Administration > Modulhåndtering > Tilgængelige moduler.

Forrige side: Nyheder Næste side: Søg