Templates og stylesheets

En template er dybest set et HTML layout eller design på en side, som  er udarbejdet af en designer. Indholdet i en template vises på de sider, der bruger denne template. Det betyder, at den person, der redigerer indholdet ikke behøver nogen webdesign færdigheder.

I skabelonen er der pladsholdere for indhold og navigation. Når en bruger besøger din hjemmeside, er siden er automatisk genereret udfra en template og pladsholderne er fyldt med indhold.

En template styrer altså HTML strukturen. Den er derefter stylet med en eller flere stylesheets, der er knyttet til hver template. Denne styling udføres med CSS. Så for at få en hjemmeside til at se ud på den måde, du ønsker, skal du være fortrolig med HTML og CSS på mindst et grundlæggende niveau.

Når du først installerer CMS Made Simple, er der nogle grundlæggende templates, som du kan bruge og tilpasse til dine behov. Disse templates er beskrevet i afsnittet Default templates. Designeren af ​​din hjemmeside kan også tilføje nye elementer til dine templates, så hjemmesiden kommer til at se ud på den måde du ønsker.

Skabeloner og style sheets i CMSMS Admin Panel

I CMSMS Admin finder du templates og stylesheets i menuen Layout > Design Manager

Forrige side: Sådan fungerer CMSMS Næste side: Sider og navigation